PIHAPELITURNAUS 2017

 

Aholahden hiihtokeskuksella järjestetään lauantaina 4.2.2017 legendaarinen, eli jo neljättä kertaa järjestettävä Aholahden Pihapeliturnaus
 

Turnauksessa kunnioitetaan vanhoja pihapeleistä tuttuja piirteitä; totisesti leikkimielellä ja pilkesilmäkulmassa. 

 

Turnaus pelataan lauantaina 4.2.2017 klo:10.00-17.00 välisenä aikana. Turnauksen otetaan mukaan maksimissaan 16 joukkuetta, ilmoittautumisjärjestyksessä.

Osallistumismaksu 80€/ joukkue. Lasku lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittamaanne osoitteeseen. Turnauksen kolme parasta joukkuetta palkitaan pokaaleilla.
Tarkemmat turnauksen säännöt sivun alaosassa.  

Ilmoittautuminen ainoastaan alla olevalla sähköisellä lomakkeella. Ilmoittautuminen alkaa 26.12.2016 ja päättyy 31.1.2017, tai kunnes 16 joukkuetta on ilmoittautunut turnaukseen. Tässä tapauksessa otetaan vielä kaksi joukkuetta varapaikoille.

 LOPPUSIJOITUKSET

 

1. Traitors
2. MiesNamit
3. Kirkkokadun Oilers

4. Uukuniemen VPK
5. Lumienkeli
5. Macho Fantastico
7. MPP
8. Kaatajat

PIHAPELITURNAUKSEN LOPPUTULOKSET

MS Excel -tiedostoLOPPUTULOKSET (12 kB)

Säännöt

Säännöt: Pelissä kentällä on samanaikaisesti yksi (1) maalivahti ja kolme (3) kenttäpelaaja/ joukkue kentällä. Ottelu aloitetaan keskipisteestä tuomarin tiputtamalla pallon. Maalin jälkeen ottelu aloitetaan samalla lailla keskipisteestä tuomarin tiputtamalla pallon.  Pelissä ei ole paitsio sääntöä. Maalivahti ei saa peittää palloa maalin takana ja rajatun alueen ulkopuolelta. Maalivahdin sulkiessa pallon ottelu jatkuu ja vastustajan pelaajien pitää mennä noin. kolmen (3) metrin päähän. Tarvittaessa tuomari voi viheltää pelin poikki ja peliä jatketaan vapaalyönnillä maalinedustalta. Mikäli pallo menee selkeästi yli rajatun alueen tuomari laittaa pelin poikki ja vastustajajoukkue jatkaa peliä siitä kohdasta mistä pallo ylitti rajatun alueen. Muurin saa asettaa vähintään kolmen (3) metrin päähän vapaalyöntiä suorittavasta pelaajasta. Peliä jatketaan tuomarin vihellyksestä. Sivurajasta ja vapaalyönnistä saa ampua suoraan maalin.

Rikkeet: Pienemmästä rikkeestä tuomitaan vapaalyönti. Vapaalyönnissä vastustajan on siirryttävä kolmen (3) metrin päähän vapaalyöntiä suorittavasta pelaajasta. vapaalyönnistä saa tehdä suoraan maalin.

Peliväline: Pelivälineenä toimii sählypallo joka on täytetty muovipussilla. Lisäksi pallo on teipattu roudarin teipillä ja pinta punaisella sähköteipillä. Pallon teko ohjeisiin TÄSTÄ!

Varusteet: Pelaajien varustuksessa pakollisia ovat maila ja kypärä. Myös muut suojat ovat sallittuja polvisuojat, housut jne. Luistinten sekä nastakenkien käyttö ei ole sallittua.

Mailat: Pelaajat voivat käyttää salibandy, jääpallo, kaukalopallo tai jääkiekkomailaa.


Maalit
: Maalit ovat normaaleja jääkiekkomaaleja.

Joukkueet: Kentällä on samanaikaisesti maalivahti + kolme kenttäpelaajaa. Joukkueen kokonaispelaajamäärää ei ole rajattu . Maalivahti voidaan korvata ylimääräisellä kenttäpelaajalla. Joukkueella pitää olla yhtenäinen peliasu(paita). Järjestäjältä löytyy tarvittaessa liivejä mikäli molemmilla joukkueilla on samanväriset paidat. Pelaaja voi pelata ainoastaan yhdessä joukkueessa.

Maalivahti: Maalivahti voi pelata salibandy,- kaukalopallo,- tai jääkiekkomaalivahdin varusteilla.

Kenttä: Aholahden hiihtokeskuksen parkkipaikalle tehdään kaksi(2) saman kokoista kenttää. Kenttä on rajattu kaukalolla ja lumivalleilla.

Peliaika: Määrittyy sen mukaan kuinka paljon ilmoittautuneita joukkueita on. Alustava 2X10 min. HUOM!! Viimeinen minuutti on tehokasta!

Jäähyt/Rikkeet: Taklaaminen on kiellettyä. Mailan nostaminen on sallittua. Jäähyn arvoisesta rikkeestä esim. kampitus tai koukkaaminen pelaaja saa yhden(1) minuutin rangaistuksen ja rangaistuksen saanut joukkue pelaa vajaalla. Mikäli vastustaja tekee maalin, loppuu rangaistun pelaajan jäähy ja joukkueet ovat täysilukuisia. Läpiajossa kaadetusta tai muusta jäähyn arvoisesta rikkeestä kärsineelle joukkueelle tuomitaan rangaistuslaukaus. Rangaistuslaukaus suoritetaan samalla lailla kuin jääkiekossa.

Tappelu: Epäurheilijamaisesta käyttäytymisestä tai kohtuuttoman kovasta pelistä(esim. tappelu) voidaan tuomita ulosajo joka automaattisesti tarkoittaa pelaajan sulkemista turnauksesta. Ulosajon saaneen pelaajan joukkue pelaa yhden vajaalla kyseisen ottelun loppuu asti.

Tuomarointi: Savonlinnan Seudun Liikunta Ry

Vakuutukset: Jokainen pelaaja vastaa itse omista vakuutuksistaan.

Valokuvaus: Järjestäjällä on tapahtumassa otettujen kuvien täysi käyttöoikeus!

 

 Yhteystiedot:

Timo Reinikainen 044-3216383  
timo.reinikainen@savonlinnanseudunliikunta.fi