PIHAPELITURNAUS 2015

Voittajajoukkue Miesnamit.

 

Pihapeliturnauksen lopputulokset:

 1. Miesnamit

 2. Traitors

 3. VCJ

 4. CFK

 5. -6 Yhdet Vielä!

 6. -5 Macho Fantastico

 7. - 8 Marjamin Pallopojat

 8. -7 Telaketjut

 

Kiitoksia kaikille turnaukseen osallistuneille joukkueille,tuomareille,yhteistyökumppaneille ja kannustusjoukoille!!Ensi vuonna uudestaan!

HUOM!SSL:N SAUNALAHDEN SÄHKÖPOSTIT EIVÄT OLE TÄLLÄ HETKELLÄ KÄYTÖSSÄ.VAIHTOEHTOINEN SÄHKÖPOSTI ON: norsupallo@gmail.com

 

Pihapeliturnaus tulee taas!Turnaus pelataan 14.2.2015 eli kuukautta aiemmin kuin vuonna 2014.Tällä aikaistuksella toivomme saavamme turnaukseen talvisemmat olosuhteet kuin vuonna 2014.

Jälkipelit ja palkintojenjako Club Colossa 22.00-24.00.

 

Osallistumismaksu 70€/ joukkue.Lasku lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittamaanne osoitteeseen

 

ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYY KE 11.2 KLO 12.00

Säännöt

Säännöt: Pelissä kentällä on samanaikaisesti yksi (1) maalivahti ja kolme (3) kenttäpelaaja/ joukkue kentällä.Ottelu aloitetaan keskipisteestä tuomarin tipputtamalla pallon. Maalin jälkeen ottelu aloitetaan samallalailla keskipisteestä tuomarin tiputtamalla pallon.  Pelissä ei ole paitsio sääntöä. Maalivahti ei saa peittää palloa maalin takana ja rajatun alueen ulkopuolelta. Maalivahdin sulkiessa pallon ottelu jatkuu ja vastustajan pelaajien pitää mennä noin. kolmen (3) metrin päähän. Tarvittaessa tuomari voi viheltää pelin poikki ja peliä jatketaan vapaalyönnillä maalinedustalta. Mikäli pallo menee selkeästi yli rajatun alueen tuomari laittaa pelin poikki ja vastustajajoukkue jatkaa peliä siitä kohdasta mistä pallo ylitti rajatun alueen. Muurin saa asettaa vähintään kolmen (3) metrin päähän vapaalyöntiä suorittavasta pelaajasta. Peliä jatketaan tuomarin vihellyksestä.Sivurajasta ja vapaalyönnistä saa ampua suoraan maalin.

Rikkeet: Pienemmästä rikkeestä tuomitaan vapaalyönti. Vapaalyönnissä vastustajan on siirryttävä kolmen (3) metrin päähän vapaalyöntiä suorittavasta pelaajasta. vapaalyönnistä saa tehdä suoraan maalin.

Peliväline: Pelivälineenä toimii sählypallo joka on täytetty muovipussilla.Lisäksi pallo on teipattu roudarin teipillä ja pinta punaisella sähköteipillä. Pallon teko ohjeisiin TÄSTÄ!

Varusteet: Pelaajien varustuksessa pakollisia ovat maila ja kypärä. Myös muut suojat ovat sallittuja polvisuojat, housut jne. Luistinten sekä nastakenkien käyttö ei ole sallittua.

Mailat: Pelaajat voivat käyttää salibandy,jääpallo, kaukalopallo tai jääkiekkomailaa.

Maalit: Maalit ovat normaaleja jääkiekkomaaleja.

Joukkueet: Kentällä on samanaikaisesti maalivahti + kolme kenttäpelaajaa. Joukkueen maksimi pelaajamäärää on seitsemän(7). Maalivahti voidaan korvata ylimääräisellä kenttäpelaajalla. Joukkueella pitää olla yhtenäinen peliasu(paita). Järjestäjältä löytyy tarvittaessa liivejä mikäli molemmilla joukkueilla on samanväriset paidat. Pelaaja voi pelata ainoastaan yhdessä joukkueessa.

Maalivahti: Maalivahti voi pelata salibandy,- kaukalopallo,- tai jääkiekkomaalivahdin varusteilla.

Kenttä: Kenttänä toimii Aholahden hiihtokeskuksen lammen jää johon aurataan yksi tai kaksi samankokoista kenttää. Kenttien koko on 15x20 metriä(alustava). Lauhan kelin sattuessa kenttä/kentät siirretään Aholahden hiihtokeskuksen parkkipaikalle. Kenttää ei ole varsinaisesti rajattu millään.

Peliaika: Määrittyy sen mukaan kuinka paljon ilmoittautuneita joukkueita on. Alustava 2X10 min. HUOM!! Viimeinen minuutti on tehokasta!

Jäähyt/Rikkeet: Taklaaminen on kiellettyä. Mailan nostaminen on sallittua. Jäähyn arvoisesta rikkeestä esim. kampitus tai koukkaaminen pelaaja saa yhden(1) minuutin rangaistuksen ja rangaistuksen saanut joukkue pelaa vajaalla. Mikäli vastustaja tekee maalin, loppuu rangaistun pelaajan jäähy ja joukkueet ovat täysilukuisia. Läpiajossa kaadetusta tai muusta jäähyn arvoisesta rikkeestä kärsineelle joukkueelle tuomitaan rangaistuslaukaus. Rangaistuslaukaus suoritetaan samalla lailla kuin jääkiekossa.

Tappelu: Epäurheilijamaisesta käyttäytymisestä tai kohtuuttoman kovasta pelistä(esim. tappelu) voidaan tuomita ulosajo joka automaattisesti tarkoittaa pelaajan sulkemista turnauksesta. Ulosajon saaneen pelaajan joukkue pelaa yhden vajaalla kyseisen ottelun loppuu asti.

Tuomarointi: Savonlinnan Seudun Liikunta Ry

Vakuutukset: Jokainen pelaaja vastaa itse omista vakuutuksistaan.

Valokuvaus: Järjestäjällä on tapahtumassa otettujen kuvien täysi käyttöoikeus!

 

 Pihapelipielikön yhteystiedot:

Anssi Kostiainen 044-3216385 norsupallo@gmail.com

Tapahtuman facebook-sivut.

 

LOPPUTULOKSET

 

 1. Miesnamit
 2. Traitors
 3. VCJ
 4. CFK

     5-6. Yhdet Vielä!
     5-6. Macho Fantastico
     7-8. Marjamin Pallopojat
     7-8. Telaketjut

  

 

Tulokset Pihapeliturnaus 2015

Tuntematon tiedostomuotoPihapeliturnaus 2015.xls (31 kB)

ILMOITTAUTUNEET JOUKKUEET:

 1. CFK, Savonlinna
 2. Macho Fantastico, Savonlinna
 3. Telaketjut, Savonlinna
 4. VCJ, Savonlinna
 5. Yhdet Vielä!, Savonlinna
 6. Savon Mafia, Savonlinna (pois)
 7. Marjamin Pallopojat, Savonlinna
 8. Traitors, Savonlinna
 9. Miesnamit, Savonlinna

 

 

YHTEISTYÖSSÄ: