LIIKU TYÖKUNTOON HANKE

Liiku työkuntoon ESR-hankkeen avulla työttömiä henkilöitä aktivoidaan ja valmennetaan liikunnan, terveys-/ hyvinvointivalistuksen avulla kohti työelämää. Hanke toteutetaan pääsääntöisesti yksilöllisenä ohjauksena, jossa paneudutaan asiakkaan henkiseen ja fyysisen hyvinvoinnin vahvistamiseen ja sitä mukaan nostamaan työttömän henkilön itsetuntoa. Hankkeen tavoitteena on saada työttömät henkilöt aktivoitumaan omaan hyvinvointiin ja samalla saamaan itsevarmuutta oman elämän ongelmien parantamiseen. Lisäämään omaa työkykyisyyttä ja samalla hakeutumaan takaisin työelämään.

Hanke toteutuksesta vastaa Savonlinnan Seudun Liikunta. Hanke toteutetaan Savonlinnassa 6.2.2024-6.2.2026 välisenä aikana.

LAITETAAN SINUT KUNTOON PIENILLÄ TEOILLA


LIIKUNTA
Katsotaan, pystytäänkö liikuntaa lisäämään Sinun päivittäiseen tekemiseesi. Joskus pienillä asioilla on suuri merkitys. Esimerkkisi käveleminen kauppaan tai vaikka portaiden käveleminen hissin sijaan on iso muutos, jolla pystytään liikuntaa lisäämään. Emme lähde Sinusta tekemään toiminnan aikana pakosti himoliikkujaa, mutta annamme Sinulle neuvoja, miten hoidat omaa fyysistä kuntoa, että se on Sinun terveytesi kannalta hyväksi.

RAVINTO
Onko Sinun ruokailutottumuksissasi parannettavaa, syötkö monipuolisesta ja terveellisesti, vai onko ruokailu päivästä toiseen epäterveellistä ja samanlaista. Annamme sinulle vinkkejä, millä tavalla pystyt monipuolistamaan ruokailusi ja syömään terveellisesti. Hyvä ruoka, parempi jaksaminen!

ELÄMÄNTAVAT
Monella on parannettavaa omissa elämäntavoissa. Miten Sinulla? Tuleeko nukuttua tarpeeksi tai ulkoiletko liian vähän. Palaako pölli huulessa, tai otatko huikkaa. Pienillä parannuksilla näissäkin asioissa voi olla Sinulle iso merkitys ja niitähän me pystymme yhdessä katsomaan

ITSETUNTO
Työttömyys ja toimettomuus vaikuttaa myös itsetuntoon. Liikunnalla, ulkoilulla ja myös hyvällä ravinnolla on suuri merkitys omaan hyvinvointiin. Laitetaan nämä asiat Sinulla kuntoon ja huomaat samalla, että itsetuntosi on myös parantunut.

Jos olet työtön tai työtoiminnassa mukana olevan savonlinnalainen, olet tervetullut hankkeeseen mukaan laittamaan edellä mainitut asiat kuntoon!

Ilmoittaudu mukaan