AHOLAHDEN PERHELEIRIT 2020

 

 

 

Tule mukaan kahden päivän mittaisille perheleireille Aholahden liikuntakeskukselle kesällä 2020

 

Leirit ovat maksuttomia
 

Leirit kuuluvat Savonlinnan Seudun Kolomonen ry:n hallinoimaan Yhdessä Itä-Savossa hankkeeseen. Rahoittajatahoina Etelä-Savon ELY keskus ja ESR-rahoitus.

 

 

 

ILMOITTAUTUMINEN

Savonlinnan Seudun Liikunta ry järjestää neljä kappaletta kahden päivän mittaisia päiväleirejä Aholahden liikuntakeskuksella kesä-heinäkuussa 2020. Päiväleirit ovat tarkoitettu lapsiperheille, joissa on 6-16 vuotiaita lapsia ja nuoria. Leirille voi osallistua koko perhe, tai jompikumpi vanhempi lasten kanssa. Toiminta on kuitenkin suunniteltu niin, että alaikärajaksi asetamme perusopetusikäiset lapset. Ensi syksynä koulunsa aloittavat lapset voivat jo osallistua toimintoihin. Tämän nuoremmille toimintamme ei sovellu hyvin. Yhdelle leirille otetaan mukaan maksimissaan 6 perhettä, jolloin pystymme pitämään korona-ajan rajoitukset hallinnassa. Toiminnan ensisijaisena kohderyhmänä on lapsiperheet, joissa on työttömyyttä, koronan aikaisia lomautuksia tai muute huonommassa taloudellisessa asemassa olevia perheitä. Leireille kuitenkin voivat hakea kaikki perheet. Toiminta on tarkoitettu savonlinnalaisille,  enonkoskelaisille, rantasalmelaisille ja sulkavalaisille perheille.

Leirit ovat kahden päivän mittaisia päiväleirejä. Toimintapäivät ovat tiistai ja keskiviikko. Toiminta-aika leiripäivinä on kello 10-16. Toimintaa sisältyy liikunnallisia aktiviteettejä Aholahden hiihtokeskuksen maastoissa sekä luontoon liittyviä tehtäviä, joiden tarkoituksena on valmistella kaikille perheille mukaan oma ötökkähötelli. Toimintaa liittyy kumpanakin päivänä ruokailu ja välipala iltapäivisin nuotiolla makkaraa ja lettuja paistellen.

SSL on vastuu vakuutus voimassa leirien aikana, joka ei kaikissa olosuhteissa vastaa tapaturmista, joten perheet vastaavat itse perheenjäsenten tapaturmavakuuttamisista toiminnanaikana, joten vapaa-ajan vakuutus olisi hyvä perheillä olla voimassa.

Saapuminen Aholahden liikuntakeskukseen: Perheet voivat tulla  Aholahden liikuntakeskukseen (Naistenlahdentie 118), joko omalla autolla tai paikallisliikenteen linja-auto nro 2, jonka päätepysäkki on Naistenlahdentien alkupäässä. Sieltä on noin 1km kävelymatka liikuntakeskukselle. Perheillä mahdollisuus saada avustusta kyytien järjestämiseen hankeen kautta.

Leirin vastuuhenkilönä toimii liikunnanohjaaja Timo Reinikainen yhteistyössä 1-2 leiriohjaajan kanssa.


LEIRIEN AJANKOHDAT
23-24.6.2020
30.6-1.7.2020

14-15.7.2020
21-22.7.2020

Leiriohjelma


1. päivä:
klo 10.00 Saapuminen Aholahteen ja tutustuminen
klo 10.30 Leikit ja kisailut
klo 12.00 Lounas
klo 13.00 Frisbeegolf
klo 14.30 Välipala nuotiolla
klo 15.00 Luontoretki, jossa kerätään ötökkähotelliin tarvikkeita
klo 16.00 Päivä päättyy ja kotiin lähtö

2.päivä:
klo 10.00 Saapuminen Aholahteen
klo 10.15 Luontovaellus lähimetsissä
klo 12.00 Lounas
klo 13.00 ötökkähotellin valmistus
klo 14.00 Leiriolympialaiset alkavat
klo 15.30 Leirinuotio ja lettukestit
klo 16.00 Leirin päätös ja kotiin lähtö

(muutokset  mahdollisia ja ohjelmat tarkentuvat jokaiselle leirille erikseen)

 

ILMOITTAUTUMINEN

Leireille ilmoittaudutaan ainoastaan sähköisellä lomakkeella, jonka löytyy tästä  ILMOITTAUTUMINEN

Jokaiselle leirill otetaan maksimisssaan 6 perhettä ja pääsääntöisesti ilmoittautumis järjestyksessä. Leirit ovat pääsääntöisesti tarkoitettu perheille, jossa on työttömyyttä, lomautuksia tai muuten huonommassa taloudellisissa asemassa olevia perheitä. Myös muutkin peheet voivat hakeutua leireille, mutta em. perheet ovat etusijalla.

Leireille valituille perheille ilmoitetaan leireistä henkilökohtaisesti, joista käy ilmi leirien tarkemmat ohjeet.

YHTEYSTIEDOT

Leirien vastuuhenkilö:
Timo Reinikainen
puh 044 3216383
timo.reinikainen@savonlinnanseudunliikunta.fi
 

Muut ohjaajat:
ilm. myöhemmin
 

Leirit pidetään:
Aholahden hiihtokeskus
Naistenlahdentie 118
57810  SAVONLINNA