PIHAPELITURNAUS 2014

Voittajajoukkue Vesa Pölönen ja Hänen Peruuttajansa

Pihapeliturnauksen lopputuloksia:

 1. Vesa Pölönen ja Hänen Peruuttajansa

 2. VCJ

 3. Gunners

 4. KUP

 5. Team Koskenkorva

 6. Itäpuolen Dynamo

 7. Aikalisä All Stars

 8. Yhdet Vielä!

 9. Next step masturboys

 10. Team Raittiusseura

 

Kiitoksia kaikille turnaukseen osallistuneille joukkueille,tuomareille,yhteistyökumppaneille ja kannustusjoukoille!!Ensi vuonna uudestaan!

MS Excel -tiedostoTulokset (14 kB)

Aholahden hiihtokeskuksella pelataan 15.3.2014 kello 10.00 alkaen ensimmäistä kertaa Savonlinnan Seudun Liikunnan järjestämä pihapeliturnaus. Turnauksessa kunnioitetaan vanhoja pihapeleistä tuttuja piirteitä. Esimerkiksi säännöt ja kentän rajat eivät ole niin tarkkaan määriteltyjä kuin kaukalopallossa,salibandyssa tai jääkiekossa.

Joukkue koostuu enintään seitsemästä pelaajasta.Kentällä on samanaikaisesti yksi maalivahti ja kolme kenttäpelaajaa.

Turnausmaksu on 60€/joukkue.Turnausmaksu suoritetaan joukkueelle tulevalla laskulla.

Voittajajoukkueelle palkinnoksi ilmaisen saunaillan* Aholahden hiihtokeskuksella, 0,9 metrin jättiSubi (à 70€) sekä tietysti pokaali!

*Ilmainen saunan käyttöoikeus, ilman juomia ja ruokia 

Jälkipelit ja palkintojenjako suoritetaan Club Colossa josta alakerta on meille varattu 22.00-24.00.

Säännöt

Säännöt: Pelissä kentällä on samanaikaisesti yksi (1) maalivahti ja kolme (3) kenttäpelaaja/ joukkue kentällä.Ottelu aloitetaan keskipisteestä tuomarin tipputtamalla pallon. Maalin jälkeen ottelu aloitetaan samallalailla keskipisteestä tuomarin tiputtamalla pallon.  Pelissä ei ole paitsio sääntöä. Maalivahti ei saa peittää palloa maalin takana ja rajatun alueen ulkopuolelta. Maalivahdin sulkiessa pallon ottelu jatkuu ja vastustajan pelaajien pitää mennä noin. kolmen (3) metrin päähän. Mikäli pallo menee selkeästi yli rajatun alueen tuomari laittaa pelin poikki ja vastustajajoukkue jatkaa peliä siitä kohdasta mistä pallo ylitti rajatun alueen. Muurin saa asettaa vähintään kolmen (3) metrin päähän vapaalyöntiä suorittavasta pelaajasta. Peliä jatketaan tuomarin vihellyksestä.

Rikkeet: Pienemmästä rikkeestä tuomitaan vapaalyönti. Vapaalyönnissä vastustajan on siirryttävä kolmen (3) metrin päähän vapaalyöntiä suorittavasta pelaajasta. Taklaaminen on kiellettyä.

Peliväline: Pelivälineenä toimii tennispallo.

Varusteet: Pelaajien varustuksessa pakollisia ovat maila ja kypärä. Myös muut suojat ovat sallittuja polvisuojat, housut jne. Luistinten sekä nastakenkien käyttö ei ole sallittua.

Mailat: Pelaajat voivat käyttää salibandy,jääpallo, kaukalopallo tai jääkiekkomailaa.(Päivitetty 3.1.2014)

Maalit: Maalit ovat normaaleja jääkiekkomaaleja.

Joukkueet: Kentällä on samanaikaisesti maalivahti + kolme kenttäpelaajaa. Joukkueen maksimi pelaajamäärää on seitsemän(7). Maalivahti voidaan korvata ylimääräisellä kenttäpelaajalla. Joukkueella pitää olla yhtenäinen peliasu(paita). Järjestäjältä löytyy tarvittaessa liivejä mikäli molemmilla joukkueilla on samanväriset paidat. Pelaaja voi pelata ainoastaan yhdessä joukkueessa.

Maalivahti: Maalivahti voi pelata salibandy,- kaukalopallo,- tai jääkiekkomaalivahdin varusteilla.

Kenttä: Kenttänä toimii Aholahden hiihtokeskuksen lammen jää johon aurataan yksi tai kaksi samankokoista kenttää. Kenttien koko on 15x20 metriä(alustava). Lauhan kelin sattuessa kenttä/kentät siirretään Aholahden hiihtokeskuksen parkkipaikalle. Kenttää ei ole varsinaisesti rajattu millään.

Peliaika: Määrittyy sen mukaan kuinka paljon ilmoittautuneita joukkueita on. Alustava 2X10 min. HUOM!! Viimeinen minuutti on tehokasta!

Jäähyt/Rikkeet: Jäähyn arvoisesta rikkeestä esim. kampitus tai koukkaaminen pelaaja saa yhden(1) minuutin rangaistuksen ja rangaistuksen saanut joukkue pelaa vajaalla. Mikäli vastustaja tekee maalin, loppuu rangaistun pelaajan jäähy ja joukkueet ovat täysilukuisia. Läpiajossa kaadetusta tai muusta jäähyn arvoisesta rikkeestä kärsineelle joukkueelle tuomitaan rangaistuslaukaus. Rangaistuslaukaus suoritetaan samalla lailla kuin jääkiekossa.

Tappelu: Epäurheilijamaisesta käyttäytymisestä tai kohtuuttoman kovasta pelistä(esim. tappelu) voidaan tuomita ulosajo joka automaattisesti tarkoittaa pelaajan sulkemista turnauksesta. Ulosajon saaneen pelaajan joukkue pelaa yhden vajaalla kyseisen ottelun loppuu asti.

Tuomarointi: Tuomaroinnista vastaan Savonlinnan sählyveikot RY

Vakuutukset: Jokainen pelaaja vastaa itse omista vakuutuksistaan.

 

 Pihapelipielikön yhteystiedot:

Anssi Kostiainen 044-3216385 anssi.kostiainen@savonlinnanseudunliikunta.fi

 

 

MS Word -tiedostoInfo paketti 1.docx (11 kB)
Joukkueille lähetetty info paketti 1
MS Word -tiedostoinfo paketti 2.docx (11 kB)
Joukkueille lähetetty info paketti 2
KÄY TYKKÄÄMÄSSÄ!

 

Ilmoittautuneet joukkueet:

 1. Vesa Pölönen ja Hänen Peruuttajansa, Savonlinna

 2. Aikalisä All Stars, Savonlinna

 3. Team Raittiusseura, Savonlinna

 4. VCJ, Savonlinna

 5. Itäpuolen Dynamo ,Savonlinna

 6. Next step masturboys, Varkaus

 7. KUP, Savonlinna

 8. Yhdet Vielä!, Savonlinna

 9. Team Koskenkorva, Savonranta

 10. Gunners, Savonlinna

 11. Kirjaston kentän sankarit,Savonlinna (perui osallistumisen)
 12. Piiska hallussa, Savonlinna (perui osallistumisen)
 13. Kristalli Sport, Savonlinna (perui osallistumisen)

YHTEISTYÖSSÄ: