PIHAPELITURNAUS 2016

Vuoden 2016 mestari TS

 

 

Pihapeliturnauksen tulokset 6.2.2016 Aholahden hiihtokeskus:

 1.  TS
 2.  Sir Chicago
 3. MiesNamit
 4. Harimaa Trainining
 5. Yhdet Vielä!
 6. Kaatajat
 7. C-SM
 8. VCJ
 9. MPP
 10. Macho Fantastico

 

Pihapeliturnaus tulee taas!Turnaus pelataan lauantaina 6.2.2016 klo:10.00-18.00 välisenä aikana.

Osallistumismaksu 80€/ joukkue.Lasku lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittamaanne E-mail osoitteeseen.

Pihapeliturnaus on tänä vuonna mukana STPS:n järjestämässä Historiallisen hyvä päivä- hyväntekeväisyystapahtumassa.Pihapeliturnaus tapahtuman sivu löytyy myös täältä facebookista https://www.facebook.com/events/480608838793257/
Jälkipelit ja palkintojenjako tänä vuonna Club Colon sijasta Häppärissä.Voittajajoukkueelle ilmaiset tiketit gaalaan.Muille osallistuminen maksaa 20€/naama(sis.alkudrinkki,arpajaisiin osallistuminen ja fingerfood).Lippuja gaalaan voi ostaa pihapeliturnaus päivänä Aholahdesta.Lisätietoa Historiallisen hyvä päivä- tapahtumasta: http://www.ita-savo.fi/urheilu/muut-lajit/historiallisen-hyva-paiva-helmikuussa-savonlinnassa-324019

OTTELUOHJELMAT

2015 MESTARI MIESNAMIT.

 

Säännöt

Säännöt: Pelissä kentällä on samanaikaisesti yksi (1) maalivahti ja kolme (3) kenttäpelaaja/ joukkue kentällä.Ottelu aloitetaan keskipisteestä tuomarin tipputtamalla pallon. Maalin jälkeen ottelu aloitetaan samallalailla keskipisteestä tuomarin tiputtamalla pallon.  Pelissä ei ole paitsio sääntöä. Maalivahti ei saa peittää palloa maalin takana ja rajatun alueen ulkopuolelta. Maalivahdin sulkiessa pallon ottelu jatkuu ja vastustajan pelaajien pitää mennä noin. kolmen (3) metrin päähän. Tarvittaessa tuomari voi viheltää pelin poikki ja peliä jatketaan vapaalyönnillä maalinedustalta. Mikäli pallo menee selkeästi yli rajatun alueen tuomari laittaa pelin poikki ja vastustajajoukkue jatkaa peliä siitä kohdasta mistä pallo ylitti rajatun alueen. Muurin saa asettaa vähintään kolmen (3) metrin päähän vapaalyöntiä suorittavasta pelaajasta. Peliä jatketaan tuomarin vihellyksestä.Sivurajasta ja vapaalyönnistä saa ampua suoraan maalin.

Rikkeet: Pienemmästä rikkeestä tuomitaan vapaalyönti. Vapaalyönnissä vastustajan on siirryttävä kolmen (3) metrin päähän vapaalyöntiä suorittavasta pelaajasta. vapaalyönnistä saa tehdä suoraan maalin.

Peliväline: Pelivälineenä toimii sählypallo joka on täytetty muovipussilla.Lisäksi pallo on teipattu roudarin teipillä ja pinta punaisella sähköteipillä. Pallon teko ohjeisiin TÄSTÄ!

Varusteet: Pelaajien varustuksessa pakollisia ovat maila ja kypärä. Myös muut suojat ovat sallittuja polvisuojat, housut jne. Luistinten sekä nastakenkien käyttö ei ole sallittua.

Mailat: Pelaajat voivat käyttää salibandy,jääpallo, kaukalopallo tai jääkiekkomailaa.


Maalit
: Maalit ovat normaaleja jääkiekkomaaleja.

Joukkueet: Kentällä on samanaikaisesti maalivahti + kolme kenttäpelaajaa. Joukkueen kokonaispelaajamäärää ei ole rajattu . Maalivahti voidaan korvata ylimääräisellä kenttäpelaajalla. Joukkueella pitää olla yhtenäinen peliasu(paita). Järjestäjältä löytyy tarvittaessa liivejä mikäli molemmilla joukkueilla on samanväriset paidat. Pelaaja voi pelata ainoastaan yhdessä joukkueessa.

Maalivahti: Maalivahti voi pelata salibandy,- kaukalopallo,- tai jääkiekkomaalivahdin varusteilla.MAALIVAHTI SAA KÄYTTÄÄ AINOASTAAN SALIBANDYMAILAA!!!

Kenttä: Aholahden hiihtokeskuksen lammen jäälle tai parkkipaikalle tehdään kaksi(2) samankokoista kenttää. Kenttä on rajattu kaukalolla ja lumivalleilla.

Peliaika: Määrittyy sen mukaan kuinka paljon ilmoittautuneita joukkueita on. Alustava 2X10 min. HUOM!! Viimeinen minuutti on tehokasta!

Jäähyt/Rikkeet: Taklaaminen on kiellettyä. Mailan nostaminen on sallittua. Jäähyn arvoisesta rikkeestä esim. kampitus tai koukkaaminen pelaaja saa yhden(1) minuutin rangaistuksen ja rangaistuksen saanut joukkue pelaa vajaalla. Mikäli vastustaja tekee maalin, loppuu rangaistunpelaajan jäähy ja joukkueet ovat täysilukuisia. Läpiajossa kaadetusta tai muusta jäähyn arvoisesta rikkeestä kärsineelle joukkueelle tuomitaan rangaistuslaukaus. Rangaistuslaukaus suoritetaan samallalailla kuin jääkiekossa.

Tappelu: Epäurheilijamaisesta käyttäytymisestä tai kohtuuttoman kovasta pelistä(esim. tappelu) voidaan tuomita ulosajo joka automaattisesti tarkoittaa pelaajan sulkemista turnauksesta. Ulosajon saaneen pelaajan joukkue pelaa yhden vajaalla kyseisen ottelun loppuu asti.

Tuomarointi: Savonlinnan Seudun Liikunta Ry

Vakuutukset: Jokainen pelaaja vastaa itse omista vakuutuksistaan.

Valokuvaus: Järjestäjällä on tapahtumassa otettujen kuvien täysi käyttöoikeus!

 

 Pihapelipielikön yhteystiedot:

Anssi Kostiainen 044-3216385 anssi.kostiainen@savonlinnanseudunliikunta.fi

KUVAA KLIKKAAMALLA PIHAPELITURNAUKSEN FACEBOOK-SIVUILLE

 

Ilmoittautuneet joukkueet:

 1. MPP
 2. Harimaa Training
 3. Kaatajat
 4. MiesNamit
 5. Macho fantastico
 6. Sir Chicago
 7. C-SM 
 8. TS
 9. VCJ
 10. Yhdet Vielä
 11. Cfk (perui osallistumisensa)
 12. Repovuoren Rangers (perui osallistumisensa)