YLÄKOULUJEN SALIBANDY 2016 LISENSSIPELAAJAT

Ilmoittautuneet joukkueet:

  1. Talvisalon koulu
  2. Mertalan koulu
  3. Punkaharjun koulu
  4. Savonlinnan Normaalikoulu

 

MS Word -tiedostoLOPPUTULOKSET - SALIBANDYTURNAUS.docx (10 kB)
Turnauksen lopputulokset
MS Word -tiedostoYläkoulujen kilpasalibandy.docx (13 kB)
Otteluohjelma

 

YLÄKOULUJEN SALIBANDY 2016

 

SAVONLINNAN SEUDUN YLÄKOULUJEN SALIBANDYTURNAUS

Perjantaina 1.4.2016 Savonlinnan OKL-hallissa järjestetään alueen yläkoulujen välinen salibandyturnaus. Turnauksen vastuujärjestäjinä toimii Tanhuvaaran Urheiluopiston opiskelijat ja Savonlinnan Seudun Liikunta yhdessä Savonlinnan Salibandyseura Top Teamin kanssa.

 

Kuntien/yläkoulujen välinen salibandyturnaus yläkoululaisille

Perjantaina 1.4.2016 OKL-hallissa järjestetään yläkoulujen välinen salibandyturnaus. Turnauksen vastuujärjestäjinä toimii Tanhuvaaran Urheiluopiston opiskelijat ja Savonlinnan Seudun Liikunta yhdessä Savonlinnan Salibandyseura Top Teamin kanssa.
Turnaus pelataan Okl:n liikuntahallissa perjantaina 1.4.2016 klo 9-14 välisenä aikana. Pelit pelataan salibandy säännöin ja tuomaroinista vastaa Tanhuvaaran Urheiluopiston opiskelijat.

 

Joukkueen laatiminen

 

Koululta voi olla mukana turnauksessa yksi joukkue siten, että yhdessä joukkueessa olisi mielellään max 15 pelaajaa. Joukkueessa saa pelata myös salibandysarjaa pelaavia lisenssipelaajia. Joukkueessa saa olla sekä tyttöjä että poikia miltä tahansa luokka-asteelta.

 

Pelin kulku ja säännöt

Pelit pelataan normaalilla kokoonpanolla, 5 + maalivahti.
Pelit pelataan muutoin normaalein salibandy säännöin, salibandylaidoilla ja isoihin maaleihin. Säännöt löytyvät salibandyliiton nettisivuilta. Olisi hyvä, että joka koulun liikunnanopettajat kertaavat ne ennen turnausta pelaajille.
Mailat sekä pelipaidat/-liivit on jokaisen hyvä tuoda mukanaan. Maalivahdilla tulee olla vähintäänkin maski, mutta kaikki varusteet ovat suotavia. Paikalle järjestetään liivejä ja muutamia maalivahdin maskeja, jos ei kaikilta löydy, mutta muutoin omat pelivarusteet mukaan.

 

 

Kyydit

Jokainen joukkue huolehtii kyyditykset itse.
 

 

Ruokailut

Ruokailu tapahtuu edellisvuosista totutulla tavalla OKL-hallin yläaulassa "kenttälounaana". Mikäli koulunne ruokailee OKL-hallilla olisitteko suoraan yhteydessä ruokailijoiden määrästä ja mahdollisista allergioista kaupungin ruokapalveluesimieheen tiina.laamanen@savonlinna.fi, 044 4174713.

 

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset Savonlinnan Seudun Liikunnan sivujen kautta perjantaihin 25.3.2016 mennessä.

 

 

Lisätietoja

jaana.hamalainen@tanhuvaara.net, 044 0343388

meiju.kuismin@tanhuvaara.net, 040 9608031
 

"Järjestämme turnauksen tapahtumanjärjestämisen näyttönä, joten toivomme, että mahdollisimman moni koulu osallistuu turnaukseen! Aikatauluihin, otteluohjelmiin yms. asioihin palataan tarkemmin ilmoittautumisten päätyttyä."

 

Terveisin,

Jaana Hämäläinen ja Meiju Kuismin, SSL ry/ Tanhuvaaran Urheiluopisto