JOHAN POMPPAS KOULUKORIS 2018

LOPPUTULOKSET

 

Pojat 3.lk
1. Pihlajaniemi
2. Mertala
3. Kellarpelto
4. Heikinpohja
5. Nojanmaa
 
Pojat 4.lk
1. Heikinpohja
2. Mertala
3. Kellarpelto
4. Pihlajaniemi
5. Nojanmaa
 
Pojat 5.lk
1. Pihlajaniemi
2. Heikinpohja
3. Mertala
4. Kellarpelto

 

Tytöt 3.lk
1. Nojanmaa
2. Pihalajaniemi
 
Tytöt 4.lk
1. Nojanmaa
2. Pihlajaniemi
3. Kellarpelto
4. Heikinpohja
5. Mertala
 
Tytöt 5.lk
1. Mertala
2. Pihlajaniemi
3. Heikinpohja
4. Kellarpelto

ILMOITTAUTUMINEN
 

Ilmoittautuminen Johan Pomppas 2018 turnaukseen on päättynyt 

 

 

 

 

ILMOITTAUTUNEET JOUKKUEET

 

Huom! Ilmoittautuminen ei ole realiaikainen, joten heti ilmoittautumisen jälkeen joukkueen tiedot ei tule sivuille näkyviin.

 

3 LUOKAN POJAT

 1. Mertala 
 2. Nojanmaa
 3. Kellarpelto
 4. Heikinpohja
 5. Pihlajaniemi

 

3 LUOKAN TYTÖT

 1. Nojanmaa
 2. Pihlajaniemi

 

4 LUOKAN POJAT

 1. Mertala
 2. Nojanmaa
 3. Kellarpelto
 4. Heikinpohja
 5. Pihlajaniemi

 

4 LUOKAN TYTÖT

 1. Mertala
 2. Nojanmaa
 3. Kellarpelto
 4. Heikinpohja
 5. Pihlajaniemi

 

5 LUOKAN POJAT

 1. Mertala
 2. Kellarpelto
 3. Heikinpohja
 4. Pihlajaniemi

 

5 LUOKAN TYTÖT

 1. Mertala
 2. Kellarpelto
 3. Heikinpohja
 4. Pihlajaniemi

Savonlinnan alakoulujen koripalloturnaus Johan Pomppas pelataan OKL-liikuntahallilla torstaina 8.11.2018 klo 9.00 alkaen

 

Sarjat ovat 3-, 4- ja 5 –luokkalaisille.
Tytöille ja pojille on omat sarjat.

Koulut pelaavat itsenäisesti omat alkukarsintansa esim. liikuntatunneilla. Finaaliturnaukseen OKL-hallille koulu lähettää yhden joukkueen kultakin luokkatasolta, tytöiltä ja pojilta omat joukkueet. Tarpeen mukaan sekajoukkue on sallittu, jolloin joukkue osallistuu poikien sarjaan.

Koulut vastaavat itse kyytien tilauksesta. Ruokailuista koulut ovat suoraan yhteydessä SLN:n kaupungin ruokapalveluun. Ruokailu suoritetaan OKL-liikuntahallilla.

Ilmoittautuminen sivupalkin linkistä löytyvästä lomakkeesta:
Ilmoittautuminen turnaukseen perjantaihin 2.11 klo 12.00 mennessä

Yhteyshenkilönä turnauksessa toimii:
Mikko Penttinen puh. 040 8393511
thepenttinen@hotmail.com 

Turnauksen järjestelyistä vastaa Basket Savonlinna
 

 

 Johan Pomppas Savonlinna 2018 säännöt

1.    Peliä pelataan yhteen koriin kolmen pelaajan ollessa kerrallaan pelivuorossa. Joukkueeseen kuuluu enintään viisi pelaajaa, joista lisenssipelaajia voi olla kaksi. Lisenssipelaajista yksi kerrallaan voi olla kentällä. Pelialue on rajattu ja siihen on merkitty aloitusviiva, joka sijaitsee noin 6 metrin päässä korin keskipisteestä.
 
2.    Ottelun aloittava joukkue arvotaan. Peli alkaa syötöllä aloitusviivan takaa.
 
3.    Hyökkäysvuoro vaihtuu jokaisen korin jälkeen. Peli jatkuu puolustajan antaessa pallon hyökkääjälle aloitusviivan taakse, jonka jälkeen hyökkäys alkaa syötöllä. Korin jälkeistä aloitussyöttöä ei saa katkaista eikä sitä saa antaa suoraan korin alle.
 
4.    Korista saa aina yhden (1) pisteen.
 
5.    Hyökkäysaika on rajoittamaton. Kolmen sekunnin sääntö ei ole voimassa.
 
6.    Pelaajia saa vaihtaa vapaasti pelikatkon yhteydessä. Kummallakin joukkueella on oikeus yhteen aikalisään. Aikalisän pituus 30 sekuntia ja aikalisän pituuden valvoo pelin valvoja/ohjaaja.
 
7.    Ottelun voittaa ensin 10 pistettä tehnyt joukkue. Jos peli ei ole ratkennut 10 minuutin aikana, valvoja /ohjaaja ilmoittaa, että ottelussa tehdään vielä yksi kori. Jos tilanne on tämän jälkeen tasan, ratkaisee seuraava kori.
 
8.    Ottelussa on valvoja/ohjaaja. Pelaajat tuomitsevat ottelun itse hyvän urheiluhengen mukaisesti. Ottelun valvoja /ohjaaja voi omasta aloitteestaan puuttua peliin. Tahallisesta virheestä tai epäurheilijamaisesta käytöksestä valvoja voi tuomita vapaaheiton, jota seuraa myös aloitus samalle joukkueelle. Vapaaheitto heitetään noin 4 metrin etäisyydestä korista. Valvojan päätökset ovat lopullisia.
 
9.    Puolustava joukkue saa pallon haltuunsa korin jälkeen tai kiistapallotilanteen seurauksena. Tällöin peli jatkuu aloitusviivan takaa. Virheen, rikkomuksen tai pallon ulosmenon johdosta aloituksen saa aina vastustaja, joka aloittaa pelin aloitusviivan takaa. Aloituksessa pallo on käytettävä ennen aloitussyöttöä puolustavalla joukkueella. Ensimmäistä syöttöä ei saa katkaista eikä sitä saa antaa suoraan korin alle.
 
10.  Jos puolustava joukkue hankkii pallon vastustajalta joko levypallotilanteesta tai riistämällä pallon kuljetuksesta tai syötöstä, tulee joukkueen ainoastaan käyttää palloa aloitusviivan takana ja jatkaa peliä ilman erillistä aloitussyöttöä.
 
11.  Puolustaja ei saa riistää palloa hyökkääjän käsistä. Kuljetuksesta pallon saa riistää. Puolustajan tulee estää hyökkääjää heittämästä, syöttämästä tai lähtemästä kuljettamaan aiheuttamatta kontaktia. Kuitenkin pallollisen hyökkääjän on pystyttävä 5 sekunnin kuluessa syöttämään tai lähtemään kuljettamaan palloa. Mikäli hyökkääjä ei pysty toteuttamaan edellä mainittua 5 sekunnin sääntöä, on kyseessä rikkomus ja pallon hallinta siirtyy puolustavalle joukkueelle.
 
12.  Muilta osin pelissä noudatetaan normaaleja koripallosääntöjä.
 
13.  Pelit pelataan reilussa ja iloisessa Fair play-hengessä!