Vuokrausehdot

 

Vuokrausehdot

 1. Vuokralleottaja vastaa kaikista vuokrauskohteille tapahtuneista vahingoista vuokra-aikana
   
 2. Savonlinnan Seudun Liikunta ry (SSL) ei vastaa vuokrakohteen käytöstä aiheutunutta vahinkoa henkilöille tai omaisuudelle.
   
 3. Vuokralleottajan peruuttaessa tilauksensa on peruutus tehtävä viimeistään 7 vrk ennen sovittua toimituspäivää. SSL ry:llä on oikeus veloittaa 10% tilauksen arvosta peruutusmaksua. Mikäli peruutus on tehty alle 4 vrk toimituspäivästä, veloitus on 50% vuokraushinnasta
   
 4. Jos vuokrattava teltta, muu tuote tai laite palautetaan sovitusta vuokra-ajasta myöhässä, veloitamme täyden vuokrahinnan jokaisesta ylimenevästä vuorokaudesta.
   
 5. Kalusteiden ja muiden irtaimiston vuokraan ei kuulu asettelu paikoilleen. Tämä kuuluu palveluihimme sopimuksen mukaan. Astiat ym. irtain on oltava pois teltasta sovittuna purkuaikana.
   
 6. SSL:llä on oikeus siirtää pystytys- tai purkuaikaa, tai olla vuokraamatta telttoja, jos em. ajankohtana vallitsee myrsky tai ilmaantuu muu ylivoimainen este, kalusterikko, sairastuminen tms.
   
 7. Teltan rungon osien, painojen osittainenkaan irrotus on kielletty turvallisuussyistä. Huom! Kovalla tuulella seinät on syytä irrottaa, tämä on vuokralle ottajan vastuulla. Pienemmistä teltoista 3x3, 4x4 ja 4x6 m kannattaa myös irrottaa käytön jälkeen katot, mikäli on luvassa kovaa tuulta tai myrskyä. Kovalla sateella on teltan katolta pudotettava vedet pois, niin että teltan katokseen ei jää vesipusseja, jotka voivat vaurioittaa teltan kannatin rakenteita tai teltan kattoa.
   
 8. Vuokralleottaja vastaa myös muiden vuokravälineistö huolehtimisesta vuokra-aikana. Esimerkiksi kevyet pöydät on syytä laitaa kovalla tuulella, ukkosella tai vastaavissa tilanteissa, joko sisätiloihin tai taitettavat pöydät voidaan kokonaan taittaa säilytysasentoihin.
   
 9. Teltan kankaisiin ei saa liimata teippejä tai tarroja, eikä kiinnittää niiteillä. Vialliset kankaat laskutetaan uushankintahinnasta.
   
 10. Vuokrakaluston jälleen vuokraus 3. osapuolelle on kielletty ilman erillistä lupaa.
   
 11. Laite,- ja astia vuokrissa laitteet tai astiat palautetaan puhdistettuina, muutoin veloitamme 1vrk vuokrahinnan=vuokrattavan laitteen tai astioiden vrk hinta laitteiden puhdistuksesta.
  Savonlinnan Seudun Liikunta ry