RULLALUISTELU

 

PYHÄN OLAVIN RULLALUISTELUMARATON TAPAHTUMAT OVAT TOISTAISEKSI TAUOLLA

 

Luisteluolosuhteet Savonlinnan alueen teillä ja kevyenliikenteen väylillä on tällä hetkellä sellaiset, että turvallisen kilpailureitin tekeminen on lähestulkoon mahdotonta. Tapahtumaa ei siis ole lopetettu, vaan odotetaan että, saataisiin väylille uutta pintaa ja turvallisemmat olosuhteet.

 

 

 

 

 

 

 

 

XI PYHÄN OLAVIN RULLALUISTELU MARATON 
 

Pyhän Olavin rullaluistelumaratonilla käydään kansainvälinen rullaluistelukilpailut maratonmatkalla naisten ja miesten rullaluistelu- ja sauvarullaluistelusarjoissa. 
Suurimmaksi osaksi rullaluistelumaraton on kuitenkin kuntotapahtuma, johon kuka tahansa rullaluistelusta kiinnostunut voi osallistua. Kilpasarjan lisäksi on sauvarullaluistelu-, rullasuksi- ja kickbike sarjat, joiden kolme parasta kussakin sarjassa palkitaan mitalein.

Mahdollisuus myös lyhyempään 20 kilometrin matkaan rullaluistelussa, sauvarullaluistelussa, rullasuksilla ja kickbikellä. Lyhemmällä 20 km matkalla on myös nuorten T/P17 sarja.

 


LÄHTÖ JA KISAKESKUS:
Neste Mertala piha-alue, Lähtö kevyenliiketeen väylältä Moinsalmentien varresta. Kunnia Startti, kilpailu alkaa noin 500 metriä lähdöstä.

Maali tulee sijaitsemaan VT14 varrella Nojanmaan suoran päässä, ennen tavaratalo Carsonia. (Lähimpänä maamerkkinä Tervetuloa Savonlinnaan kyltti). Lähtöpaikalle kisakeskukseen 1,6km matka.