Vuokrausehdot

 1. Vuokralleottaja vastaa kaikista vuokrauskohteille tapahtuneista vahingoista vuokra-aikana
 2. Savonlinnan Seudun Tapahtuma Tuki ry (TaTu) Ja Savonlinnan Seudun Liikunta ry (SSL) ei vastaa vuokrakohteen käytöstä aiheutunutta vahinkoa henkilöille tai omaisuudelle.
 3. Vuokralle ottajan peruuttaessa tilauksensa on peruutus tehtävä viimeistään 7 vrk ennen sovittua toimituspäivää. TaTu ry:llä / SSL ry:llä on oikeus veloittaa 10% tilauksen arvosta peruutusmaksua. Mikäli peruutus on tehty alle 4 vrk toimituspäivästä, veloitus on 50% vuokraushinnasta
 4. Jos vuokrattava teltta, muu tuote tai laite palautetaan sovitusta vuokra-ajasta myöhässä, veloitamme täyden vuokrahinnan jokaisesta ylimenevästä vuorokaudesta.
 5. Kalusteiden ja muiden irtaimiston vuokraan ei kuulu asettelu paikoilleen. Tämä kuuluu palveluihimme sopimuksen mukaan. Astiat ym. irtain on oltava pois teltasta sovittuna purkuaikana.
 6. TaTu / SSL:llä on oikeus siirtää pystytys- tai purkuaikaa, tai olla vuokraamatta telttoja, jos em.ajankohtana vallitsee myrsky tai ilmaantuu muu ylivoimainen este, kalusterikko, sairastuminen tms.
 7. Teltan rungon osien, painojen, ja katon osittainenkaan irroitus on kielletty turvallisuussyistä. Huom ! Kovalla tuulella seinät on syytä irroittaa, tämä on vuokralleottajan vastuulla
 8. Teltan kankaisiin ei saa liimata teippejä tai tarroja, eikä kiinnittää niiteillä. Vialliset kankaat laskutetaan uushankintahinnasta.
 9. Vuokrakaluston jälleenvuokraus 3. osapuolelle on kielletty ilman erillistä lupaa.
 10. Laite,- ja astia vuokrissa laitteet tai astiat palautetaan puhdistettuina, muutoin veloitamme 1vrk vuokrahinnan=vuokrattavan laitteen tai astioiden vrk hinta laitteiden puhdistuksesta.


  Savonlinnassa 1.4.2018

  Savonlinnan Tapahtuma Tuki ry
  Savonlinnan Seudun Liikunta ry

Takaisin vuokrauksen etusivulle