LIIKKUVA SAVONLINNA 2012

Savonlinnalaisten oma liikuntapäivä LIIKKUVA SAVONLINNA pidetään lauantaina 15.9.2012. Tapahtuma sijoittuu Heikinpohjaan OKL-liikuntahallille sekä Heikinpohjan kentälle.

 

Liikkuva Savonlinna –liikuntatapahtuma järjestetään jälleen syyskuussa. Vuoden tauolla ollut tapahtuma laajenee ja muuttuu, ja vastaa täten Savonlinnan liikunta- ja terveysjärjestöjen tarjonnasta kiinnostuneiden tarpeisiin entistä tehokkaammin.

 
Liikkuva Savonlinna on perinteisesti esitellyt yhden päivän aikana Savonlinnan seudun ryhmäliikuntatarjontaa. Nyt mukana on myös Etelä-Savon Liikunta ry:n (ESLi) Koko Kansa Liikkeelle –tapahtuma, jonka myötä syyskuisen lauantain sisältö laajenee ja monipuolistuu entisestään.
 
Tapahtuma järjestetään 15.9. klo 10.00 alkaen Heikinpohjan kentällä, Heikinpohjan rannan kävelytiellä ja OKL-hallissa. Heikinpohjan kentällä on oma tapahtumansa lapsille klo 10-12. ESLin organisoimat UKK-kävelytestit, InBody-testaus, sekä ulkojumppatuokiot sijoittuvat Heikinpohjan kentän ja rannan kävelytien tuntumaan. Samalla alueella järjestetään suunnitelmien mukaan myös senioreille omia liikuntatuokioita.
 
OKL-hallissa on puolestaan ryhmäliikuntatarjonnan esittelyä non-stop-esittelytuntien muodossa. Jumpat starttaavat kello 12.00 ja loppuvat kello 17.00.
 
Lisäksi tapahtumaan odotetaan runsasta osanottoa eri urheiluseuroilta liikunta- ja terveysjärjestöiltä, sekä Savonlinnan seudulla toimivilta alan yrityksiltäkin.
 
Lisätiedot tapahtumasta Savonlinnan Seudun Liikunnasta Timo Reinikaiselta 044 3216383 tai Anssi Kostiaiselta 044-3216385, sekä ESLin Kyläsportti-projektipäällikkö Karoliina Helanderilta 044 341 0065.

                    Esiintymislavan aikataulut

 

          Kello                       Seura

         11.15                       Shikata(judo)

         11.40                       SaTsa (tanssi)                     

         12.00                       Pyhän Olavin miekkailijat

         12.40                       Shikata

         13.00                       Edustus- SaPKon haastattelu valmentaja + pelaajia

         13.30                       Saimaa Volley pelaajahaastattelu 

          14.00                      Top Team haastattelu valmentaja + pelaajia

                                             

            

Ryhmäliikuntatunnit

Jumpat alkavat OKL-hallin kello 12.00 ja loppuvat kello 17.00.Tunnit alkavat aina tasatunnein.Jumpille on varattu lohkot 3 ja 4.Osa jumpista pidetään lohkot yhdistettyinä jotta jumppaajia mahtuu jumpaamaan enemmän kerralla.Jokaiseen jumppaan on varattu 1 tunti aikaan, mutta kaikki jumpat eivät kestä välttämättä kokonaista tuntia.Jumppien alussa käydään perustekniikoita lävitse ja kerrotaan mitä jumppa pitää sisällään.Jumpat ovat kaikille osallistujille maksuttomia ja jumppaajia otetaan tunnille niin paljon kuin mahtuu tai välineitä riittää.

HUOM!KAHVAKUULATUNNILLE OMA KAHVAKUULAN MUKAAN!

 

Ryhmäliikuntatuntien aikataulut okl- halli

 

 

Lohko 3

Lohko 4

12.00-13.00

 CXWORX"lesmills/

GYM42/Lady Line

Kahvakuula/

Tanhuvaaran urheiluopisto

 

13.00-14.00

ZUMBA®/

Riemurytmi

ZUMBA®/

Riemurytmi

 

14.00-15.00

BODYCOMBAT® lesmills/

GYM42/Lady Line

BODYCOMBAT® lesmills/

GYM42/Lady Line

15.00-16.00

CXWORX" lesmills/

GYM42/Lady Line

BAILAMAMA®/

GYM42/Lady Line

16.00-17.00

BODYBALANCE" lesmills/

GYM42/Lady Line

BODYBALANCE" lesmills/

GYM42/Lady Line

 

 

Lisäksi Savonlinnan kaupungin uimahallilla on veloitukseton hydrobic- tunti kello 16.00 alkaen.HYDROBICCIIN TARVITSEE KUITENKIN LIPUN.HYDROBIC- LIPPUJA SAA OKL-HALLILTA!

Klikkaa logosta itsesi ryhmäliikuntatarjoajien kotisivuille.

 

LIIKUVASSA SAVONLINNASSA MUKANA:

Etelä-Savon Liikunta
Savonlinnan Seudun Liikunta
Savonlinnan kaupungin liikuntatoimi
Shikata (Savonlinnan Shikata on judon ja karaten erikoisseura.)
Riemurytmi
Lady Line
Tanhuvaaran urheiluopisto
Gym 42
Trainer4You
Juniori- SaPKo
SaPKo
Saimaa volley
Topteam
Sporty girls
Pyhän Olavin Miekkailijat
SaTsa (Savonlinnan tanssiseura.)
East volley
Olavin retkeilijät 

Ryhmäliikuntatuntien sisällöt

 

CXWORX" on nopea ja tehokas treeni vatsa-, selkä- ja pakaralihaksille. Intensiivinen puolituntinen vaatii tiukkaa keskittymistä. Tunnin rakenne ja menetelmät perustuvat viimeisimpään tutkittuun tietoon siitä, miten keskivartalon lihasten toiminnallista voimaa voi parhaiten kehittää.

ZUMBA® on villinnyt koko maailman, eikä syyttä. Se on tanssillinen ja erittäin tehokas liikunta- ja treenimuoto ilman paria. Se sopii kaikenikäisille eikä vaadi tanssi- tai kuntoilutaustaa. Luvassa on aina ripeätahtista liikuntaa ja mukaansatempaavaa musiikkia.

BODYCOMBAT® on tunti, jossa yhdistellään tekniikoita erilaisista itsepuolustuslajeista kuten karatesta, tai chi'stä, taekwondosta ja potkunyrkkeilystä. Tunnilla hiki virtaa takuu varmastija kaloreita kuluu reilusti.. Säännöllisen tunneille osallistumisen mukaan kehittää erityisesti keskivartalon, jalkojen ja ylävartalon lihaksia.

BAILAMAMA® on uusi, hauska ja kokonaisvaltainen fysioterapeutti Maija Kiljusen ja kätilö Emilia Ekin kehittämä liikuntakonsepti kaikille naisille. Bailamama tunnit soveltuvat kaikille naisille ikään katsomatta. Tunnit takaavat turvallisen liikkumisen muodon alkuraskaudesta aina synnytyksen jälkeiseen palautumiseen asti. Tunnit soveltuvat myös naisille, joilla synnytyksestä on kulunut vuosia tai vaikka he eivät olisi koskaan synnyttäneet.

BODYBALANCE" Joogaan ja pilatekseen pohjautuva ryhmäliikuntatunti, jonka liikkeitä rytmittää rauhallinen musiikki. Lisää liikkuvuutta ja vahvistaa lihaksia, mikä näkyy muun muassa ryhdin ja tasapainon paranemisena. Sopii kaikille.