PYHÄN OLAVIN MARATON

 

Pyhän Olavin maraton tapahtumat pidetään vuosittain Savonlinnassa. Vuoden 2014 tapahtumat ovat 10. kertaa järjestettävä Pyhän Olavin rullaluistelumaraton ja 4. kertaa järjestettävä Pyhän Olavin juoksumaraton.

Sunnuntaina 20.7.2014 klo 11.00 Pyhän Olavin maraton

 

Sunnuntaina 20.7.2014 juostaan Savonlinnan keskustan alueella Pyhän Olavin juoksumaraton. Pyhän Olavin maratonin reitti on yksi Suomen hienoimmista, sillä reitti suureksi osaksi kulkee pitkin Savonlinnan upeita rantamaisemia. Reitin varrella mm. Savonlinnan matkustajasatama ja Olavinlinna. Täysmittaisen maratonin ohellaa voi osallistua myös 1/2 maratonille ja 10,6 km juoksuun. Tapahtuman yhteydessä myös sauvakävelysarja 10km ja 1/2 maratonille.

 

MATKAT
- Maraton 42,195 km (virallisesti mitattu)
- 1/2 maraton (virallisesti mitattu)
- 10,6 km
- Sauvakävely 10,6 km ja 21,1 km ( kuntosarja ja Kansainvälisen sauvakävelyliiton alainen sauvakävelykilpailu)

Lähtö ja maalipaikka sijaitsee Heikinpohjan urheilukentällä.

 

Katso lisää

Lauantaina 26.7.2014 klo 13.00 Pyhän Olavin 10 -vuotis juhlarullaluistelumaraton

Pyhän Olavin Rullaluistelumaratonilla käydään kansainvälinen rullaluistelukilpailu maratonmatkalla naisten ja miesten rullaluistelusarjassa. Suurimmaksi osaksi rullaluistelumaraton on kuitenkin kuntotapahtuma, johon kuka tahansa rullaluistelusta kiinnostunut voi osallistua. Kilpasarjan lisäksi on sauvarullaluistelu-, skike-, rullasuksi- ja kickbike sarjat, joiden kolme parasta kussakin sarjassa palkitaan mitalein.

Kuntosarjassa mahdollisuus myös lyhyempään 21 kilometrin matkaan rullaluistelussa, sauvarullaluistelussa, rullasuksilla ja kickbikellä.

 

Katso lisää

TAPAHTUMAN JÄRJESTÄÄ:

 

Savonlinnan Seudun Liikunta ja Sport Savonlinna

 

Yhteistyössä mukana: Savonlinnan Jyry, Savonlinnan Hiihtoseura, Traitors ja Savonlinnan Ajo